.

אחד מתוך ארבעה ישראלים סובל מאי סבילות למזון.

ואולי יש לך רגישות לגלוטן?

למוצרי חלב?

ואולי לשמרים?

היום אפשר לדעת בוודאות באמצעות בדיקת דם גנטית.

לתאום  בדיקה- השאירו פרטים פה למטה-

 

מה מרגישים כשיש אי סבילות למזון?

אי נוחות במערכת העיכול( נפיחות גאזים, עצירות,צרבות, שלשולים, מעי רגיז, כרון , קוליטיס)

קושי בירידה במשקל והשמנה  למרות שמירה על תפריט מאוזן. 

עייפות כרונית( גם פיברומיאלגיה),

אנמיה

מגרנות 

כאבים פרקים,

מחלות עור

אסטמה

הפרעות שינה

דכאון

היפראקטיביות

החשיפה החוזרת ונשנית למאכלים אלו כשהאדם אינו מודע להשפעה שלהם ,

פוגעת בבמערכות הגוף באיזון שלו,

וכתוצאה מכך הבריאות נפגעת  ואתה גם איכות החיים.

הסמפטומים לאי סבילות למזון יכולים להופיע לאחר שעות או אפילו ימים לאחר אכילת מזון מסויים.

אי-סבילות למזון היא  תופעה נפוצה המתאפינת בעליה במספר נוגדי iGg

כשהאדם חוזר ונחשף למזונות שהוא מפתח אליהם נוגדנים במערכת החיסונית

איך מתמודדים עם אי סבילות למזון?

לאחר בדיקת הדם הגנטית 

אנחנו מקבלים תוצאות ( לגבי 48 סוגי מזונות)-

רגישות גבוהה

רגישות בינונית 

רגישות חלשה 

אין רגישות.

בתאם לתוצאות

אנחנו מוציאים אותו  מהתזונה לפרק זמן שנקבע עם המטפל המוסמך בטיפול המחלות,

ומחליפים באלטרנטיבה אחרת לתקופה הנקבעת מראש,

יש מזונות שניתן להחזיר באופן הדרגתי לתזונה על מנת לא ליצור תפריט תזונה דל 

ולא מגוון.

המטרה - להמשיך להנות מתפריט תזונה מגוון ומאוזן ולשמור על בריאות טובה ומשקל תקין.

 

איך מרגישים לאחר שהגוף מקבל את התזונה האינדיוידואלית המדויקת לו?

במקרים רבים חל שקט בסמפטומים שהיו קודם והמטופל מדווח על שיפור ניכר באיכות החיים,

הקלה בתסמינים ובמקרים רבים תהליך ההרזייה קל יותר.

 

מה ההבדל בין אלרגיה לאי סבילות למזון?

אלרגיה למזון מאופיינת בדרך כלל בתגובה מידית,

ולעיתים קרובות - חמורה, של המערכת החיסונית כתוצאה מחשיפה למאכל מסוים.

אלרגיה למזון נדירה למדי, ושכיחותה רק 2.5% באוכלוסייה.

האלרגיות הנפוצות ביותר למזון הן לבוטנים, שקדים, אגוזי ברזיל, ביצים, חלב, דגים ומאכלי ים.

 באלרגיה למזון רואים עליה בנוגדנים מסוג IgE,

בעוד שאצל הרגישים למזון ( כ25 אחוז מהאוכלוסיה) נצפית עליה בנוגדנים מסוג IgG.

מי יכול לבצע את הבדיקה?

כל אדם שיש לו אחד מהספטומים שרשומים למעלה,

שרוצה לשפר את בריאותו,

לרדת במשקל.

ולהתאים תזונה מדויקת לבריאות האופטימלית של הגוף שלו .

ילדים מגיל שנתיים יכולים לבצע את הבדיקה.

 כיצד מתבצעת הבדיקה?

הבדיקה פשוטה ונעשית בקליניקה.

בבדיקה אנחנו בודקים אי סבילות ל58 סוגי מזון הנפוצים ביותר בתזונת האדם המודרני.

בינהם נבדקת גם רגישות לגלוטן, שמרים ומוצרי חלב. 

ערכת הבדיקה לאי סבילות למזון פותחה

פותחה במעבדות Cambridge Nutritional Sciences בבריטניה.

.התוצאות מדויקות ומראות -

רגישות חזקה, בינונית וקלה.

מה ההשקעה שלך בגוף שלך ובבריאות שלך?

 

אפשרות 1:בדיקת דם בלבד ושליחת  התוצאות הבית במייל -1090שח.

 אפשרות 2: התזונה  המדוייקת עבור הגוף שלך  -1390 שח.

החבילה כוללת בדיקה, אבחון מלא ומתן תפריט מאוזן.

 

תשאול קליני מלא של הסמפטומים והבעייה שקיימת.

הרכב תפריט תזונה גנטית  מותאם לתוצאות לאי סבילות למזון, לסמפטומים,

לבדיקות הדם, לסגנון החיים וההעדפה של המטופל.

יתנו המלצות לגבי תוספי תזונה או צמחי מרפא מומלצים.

 דיקור  לאיזון הגוף.

----------

נ.ב.- מטופלים פעילים  בקליניקה זכאים לבדיקה ב890 שח

 

לקביעת  פגישה לבדיקה  -ניתן להשאיר פה פרטים ואחזור אליך. 

 

 

כמה דברים שכדאי לדעת-

הקליניקה ברעננה – ניתן להגיע רק פעם אחת לבדיקת הדם ואת שתי הפגישות הנותרות לערוך בסקייפ או בוידיו( ללא הגעה פיסית למקום)

ניתן להחליט על האפשרות המתאימה לכם במהלך הפגישה או באמצעות שיחה מקדימה.

סוגי המזון הנבדקים-

דגנים: תירס, קמח דורום, גלוטן, שיבולת שועל, אורז, שיפון חיטה.

אגוזים ופולים: שקדים, אגוזי ברזיל, קשיו, פולי קקאו, בוטנים, תערובת קטניות ( אפונה עדשים שעועית) פולי סודה, אגוז.

בשר: בקר, עוף, טלה, חזיר.

דגים: דגי ים מתוקים (סלמון פורל), מאכלי ים, טונה בקלה דג סול , חמור ים

ירקות: ברוקולי, כרוב ,גזר, סלרי, מלפפון, כרשה, פלפלים, תפוח אדמה.

פרות: אבטיח, מילון, זיתים, תפוז, לימון, תות שדה, עגבנייה, תפוח, דומדמניות שחורות, אשכולית.

אחר: ביצים, חלב פרה, שום, ג'ינג'ר , פטריות , תה, שמרים.

המזונות הנבדקים הם אותם מזונות שהאדם צרך אותם ב3 החודשים האחרונים טרם הבדיקה.

 

 

מה חשוב לדעת עלי?

הי, אני ריטה שאוליאן

שנים ארוכות התאכזבתי, ממש כמוך,

ממחסור בפתרונות מקיפים לטיפול במחלות ובעיות רפואיות ובמשקל עודף.

 

ההצלחה האישית שלילחיות בשלום ובסיפוק עם הגוף שלי

והרצון לעזור לעוד הרבה אנשים כמוני יצרו את הייעוד שלי.

 אני מלווה כבר מעל ל 25 שנים אנשים שרוצים לרזות,

לשפר את הבריאות ולשמור על התוצאות לאורך זמן

עובדת בשיטה האנטרגרטיבית- תזונה קלינית, דיקור סיני, פסיכולגיה קוגנטיבית,

  מנחה סדנאות בשיטה ייחודית שפיתחתי-

" גמילה מתוקה"

לגמילה מודעת מהתמכרות לסוכרים ופחממות פשוטות.

 

אני יודעת ומלמדת איך

 

להקשיב לגוף שלך, להרגיע אותו ולהזין אותו באופן בריא ומאוזן. 

זה סוד ההצלחה של המטופלים שלי:

איכות חיים ומשקל מאוזן

בדרך הקצרה והבטוחה ביותר.

ואני עושה זאת באהבה רבה.

 

 

  

 

 

נוצר באמצעות מערכת רב דף מבית רב מסר

.